archiefbeeld
photo_news archiefbeeld

Dief steelt zak uit wagen en probeert slachtoffer aan te rijden

Een dief die afgelopen donderdag een zak heeft gestolen uit een wagen in Schaarbeek heeft bij zijn vlucht geprobeerd om zijn slachtoffer aan te rijden. Die had geprobeerd om te voorkomen dat de man er vandoor ging. De dader kon later opgepakt worden.

De feiten deden zich voor op donderdag 6 juni in Schaarbeek. Het slachtoffer zag daar hoe iemand een zak uit zijn voertuig wou stelen. Toen het slachtoffer probeerde tussen te komen, kwam het bijna tot een aanrijding toen de dader de vlucht nam in een ander voertuig. Het slachtoffer kon daarbij wel de nummerplaat van de wagen noteren en contacteerde de politie van de Zone Noord.

De agenten vonden de wagen terug, niet ver van de woonplaats van de dader. Op de passagiersstoel lag de gestolen zak. Bij een huiszoeking gaf de dader de feiten toe. De gestolen zak werd terug aan de eigenaar bezorgd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer