2 De politie onderzoekt de dodelijke schietpartij in Vorst.
BELGA De politie onderzoekt de dodelijke schietpartij in Vorst.

Exclusief voor abonnees

Eerst vochten ze met blote vuisten, nu met kogels: opkomende drugsclan vecht om territorium met rivaliserende bende in Brussel

De liquidatie in Vorst van afgelopen weekend lijkt het hoogtepunt van een clanoorlog tussen twee rivaliserende drugsbendes. Ze vechten al maanden om de heerschappij over de cannabishandel op het Orbanplein. Eerst met blote vuisten of knuppels, nu met automatische wapens.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • krista notelaars

    Alle wapens heeft men verplicht moeten afgeven maar de criminelen komen toch aan wapens dus wat heeft het voor nut, het is wel zo dat de criminaliteit hierdoor enorm gestegen is.

  • Frank Slaets

    Wat misdadig is dat de burgemeester geen paal en perk aan de situatie stelt maar vindt dat het dan maar gelegaliseerd moet worden .

Lees meer