Mohamed Nahi (32) overleed begin april nadat hij zeven dagen eerder positief had getest op COVID-19. Volgens zijn familie volgde hij alle veiligheidsmaatregelen strikt op maar mocht hij van zijn baas geen mondmasker of handschoenen dragen tijdens zijn werk.
DH/Photo News Mohamed Nahi (32) overleed begin april nadat hij zeven dagen eerder positief had getest op COVID-19. Volgens zijn familie volgde hij alle veiligheidsmaatregelen strikt op maar mocht hij van zijn baas geen mondmasker of handschoenen dragen tijdens zijn werk.

Exclusief voor abonnees

Familie overleden Colruyt-medewerker dient klacht in bij Brussels parket: “Hij mocht geen mondmasker dragen ‘omdat dat klanten afschrikt’”

De familie van Mohammed Nahi, de 32-jarige Colruyt-bediende uit Vorst die overleed aan de gevolgen van het coronavirus, heeft donderdag klacht ingediend bij het Brusselse parket. De familie verwijt de supermarktketen dat ze nalatig is geweest in het beschermen van haar personeel. De familie doet ook een oproep: “Mensen, alsjeblieft, draag een mondmasker als je gaat winkelen. Ook al is het niet verplicht, neem je verantwoordelijk en doe het tóch. Je kan er levens mee redden.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • chris vangiesbergen

    Alleen geld telt bij Colruyt . Dat men hun financieel eens doorlicht ze kunnen daar veel geld rapen de belastingen . Maar ja zulke firma's worden ontzien .Laagste prijzen en laagste lonen voor hun personeel .

  • Eddy Smet

    Groot gelijk sterkte aan de familie

Lees meer