Politieachtervolging eindigt in botsing.
BELGA Politieachtervolging eindigt in botsing.

Gevaarlijke achtervolging eindigt met botsing op Albertbrug

Een achtervolging tussen een wagen de politie van de zone Noord is maandagmiddag geëindigd tegen een paal op de Albertbrug in Schaarbeek. Er vielen geen gewonden.

Toen een politiepatrouille maandag een wagen die door het rode licht was gereden, wou controleren op de Pieter Hauwaertssquare in Evere, nam de bestuurder van de wagen de vlucht. De politie zette de achtervolging in. Die gevaarlijke rit eindigde bijna 2 kilometer verder op de Albertbrug.

De bestuurder van de vluchtende wagen raakte daar een andere wagen in de flank en botste tegen een paal op de brug, waardoor de politie hem kon oppakken. De man is ter beschikking gesteld van het parket.

De vluchtende bestuurder had geen rijbewijs op zak en had geen verzekering. Toen agenten zijn wagen doorzochten, vonden ze een kleine hoeveelheid drugs. De bestuurder van de vluchtende wagen bleek wel niet gedronken te hebben.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer