4 De politie zakte massaal af naar de Bosquetstraat in Sint-Gillis.
Baert Marc De politie zakte massaal af naar de Bosquetstraat in Sint-Gillis.

Grote politiemacht in Bosquetstraat in Sint-Gillis: man met drie schotwonden uit flat gehaald

In de Bosquetstraat in de Brusselse gemeente Sint-Gillis is vrijdagavond een zwaargewonde gevallen bij een schietpartij in een appartementsgebouw. Volgens de woordvoerder van de lokale politie zijn de omstandigheden nog onduidelijk. Uit goede bron vernamen we dat een slachtoffer met drie schotwonden afgevoerd werd. Het is nog niet duidelijk of er iemand opgepakt werd.

De politie zakte vrijdagavond omstreeks 21.30 uur massaal af naar de Bosquetstraat in Sint-Gillis. “We hadden een oproep gekregen voor een man met schotwonden in een flatgebouw”, klinkt het bij politiezone Brussel-Zuid. “Ter plaatse troffen onze agenten een zwaargewonde man aan. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.” Volgens een goede bron had het slachtoffer drie schotwonden.

Het labo kwam ter plaatse en ook een parketmagistraat zakte naar de Bosquetstraat in Sint-Gillis af. Momenteel is het nog niet duidelijk of er iemand opgepakt werd. Het Brusselse parket kan nog geen info kwijt over het voorval. Het onderzoek loopt nog volop.

4
Baert Marc
4 Zwaarbewapende agenten omsingelden het appartementsgebouw.
Baert Marc Zwaarbewapende agenten omsingelden het appartementsgebouw.
4
Baert Marc

Lees meer