Hoofdkantoor Vlaams Belang opnieuw besmeurd.
Rv Hoofdkantoor Vlaams Belang opnieuw besmeurd.

Hoofdkantoor Vlaams Belang in Brussel opnieuw beklad

Het hoofdkantoor van Vlaams Belang, gelegen aan het Madouplein in Brussel, is vannacht door enkele vandalen besmeurd met een zwarte vloeistof. Dat laat fractieleider Chris Janssens weten via zijn Facebookpagina.

De vandalen hielden het niet enkel bij het besmeuren van de inkomhal. Ze gooiden ook een glazen deur in. “De voortdurend bepleite ‘verdraagzaamheid’ van onze tegenstanders is even grenzeloos als hypocriet”, zegt Janssens. Van de dader is voorlopig nog geen spoor.

Het is niet de eerste keer dat enkele vandalen het kantoor bekladden. In juli nog was op camerabeelden te zien hoe een gemaskerde man een brandblusser gevuld met rode verf leegspoot in de inkomhal. 

Het parket van Brussel heeft intussen een onderzoek geopend naar het incident. De politie is momenteel bezig met het analyseren van de camerabeelden.

41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • François Van Mol

    De kogel of "verf" komt steeds van links. Een giftig volkje dat steeds meer dictatoriale trekken krijgt met hun meningspolitie. Wie hun waanzin en utopiën tegenspreekt, mag zich aan spreekwoordelijke terreur verwachten. Je wordt dan gestigmatiseerd,gediscrimineerd ,gedemoniseerd en weggezet. Alles wat zij zogezegd veroordelen,dat passen ze zelf toe bij hen die hen tegenspreken. De totale contradictie dat linkse volkje.

  • Lucien Mertens

    Een voorbeeld van extreem linkse verdraagzaamheid...niet veel links politieke commentaren over te lezen toch. Zij hebben het bij rechtsgezinden liever meteen over nazisme, fascisme en de daar (voor hen toch) bijhorende rechtse wandaden...Welke rechtse wandaden eigenlijk??!!

Lees meer