Wielemans Ceupenslaan
Google Wielemans Ceupenslaan

Man verstopt zich twee uur lang op verlichtingspaal in de hoop huiszoeking te ontlopen

In de Brusselse gemeente Vorst heeft een man zich woensdagochtend twee uur lang verschanst op een verlichtingspaal, in de hoop te ontkomen aan een huiszoeking. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst).

“De politie is woensdagochtend rond 07.30 uur ter plaatse gekomen in de Wielemans Ceuppenslaan om een huiszoeking uit te voeren in de woning van de man”, zegt politiewoordvoerster Kathleen Calie. “De man heeft daarop de vlucht genomen via het balkon en is op een verlichtingspaal gesprongen.”

De man is vervolgens twee uur lang aan de paal blijven hangen, ter hoogte van de derde verdieping van het gebouw, en dreigde zich te laten vallen. Pas nadat zijn advocaat lang op hem had ingepraat, was hij akkoord om zich over te geven. De brandweer haalde hem vervolgens met een luchtladder naar beneden. Door het incident was de Wielemans Ceuppenslaan een tijdlang gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • joris van vlaenderen

    pffft, ik had die laten zitten! dan kan je tenminste op gemak die huiszoeking uitvoeren, ver kan ie toch niet lopen als je er een man beneden paraat stelt!

Lees meer