3
Marc Baert

Bestuurder die meisje (14) aanreed en vluchtmisdrijf pleegde in Schaarbeek, is opgepakt

De bestuurder die vanochtende een 14-jarig meisje aanreed en vluchtmisdrijf pleegde in Schaarbeek, is opgepakt. Dat meldt het parket van Brussel. Het slachtoffer is intussen buiten levensgevaar.

Het slachtoffer werd rond 8 uur op de kruising tussen de Waelhemstraat en de Helmetsesteenweg aangereden, bevestigt de woordvoerder van de politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node). Het ongeval gebeurde toen het meisje de straat overstak. Het meisje werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Haar toestand is intussen stabiel.

De dader is ondertussen opgepakt. Na zijn verhoor zal de procureur beslissen of hij al dan niet ter beschikking gesteld wordt van het parket van de procureur des Konings te Brussel.

Vorige week vond er ook al in Schaarbeek een ongeval met vluchtmisdrijf plaats. Daarbij raakte een zesjarige jongen lichtgewond.

3
Marc Baert
3
Marc Baert

64 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • patrick brom

    ik kan er niet bij dat ze dat zebrapad niet verleggen dit is een levensgevaarlijk kruispunt en ligt heel slecht maar dat neemt niet weg dat de bestuurder zwaar gestraft moet worden ,hoe kan je dit in godsnaam doen een meisje van 14j aanrijden en toch vluchten ,hebben die geen moraalbesef of wat is dat

  • Norbert Bauwens

    Zal na ondervraging vrijgelaten worden onder voorwaarden waar hij zich niet gaat aan houden en later een boete en rijverbod krijgen die gaat aangevochten worden door zijn advocaat.

Lees meer