Beeld ter illustratie.
Baert Marc Beeld ter illustratie.

Motorrijdster zwaargewond na aanrijding met politiewagen in achtervolging

Een motorrijdster is zondagavond omstreeks 21.30 uur zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd nadat ze botste met een politievoertuig aan het Saincteletteplein in Brussel. De agenten waren op dat moment bezig met een achtervolging. 

Tijdens een politiecontrole van de politiezone Brussel-West, sloeg een automobilist op de vlucht. Daarop zetten de agenten de achtervolging in. Een motorrijdster zag de politie aankomen, maar kon niet op tijd stoppen met een botsing tot gevolg waarbij de vrouw ten val kwam. 

De betrokken agenten dienden de vrouw meteen de eerste hulp toe en belden een ambulance, waarna het slachtoffer zwaargewond naar het ziekenhuis werd vervoerd. Ook de politiemannen werden overgebracht naar het ziekenhuis. Zij kwamen er lichtgewond van af. 

De inzittenden die er tijdens de politiecontrole vandoor gingen, werden later op de avond aangehouden. De passagier werd na verhoor vrijgelaten.

De motorrijdster verkeert niet in levensgevaar.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Theo Striem

    Heel veel beterschap en een gelukkige afloop

Lees meer