Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri.
Rv Het slachtoffer, de 19-jarige Dimitri.

Ruzie over gestolen pet op trouwfeest loopt uit de hand: 19-jarige doodgestoken

Een ruzie over een gestolen pet op een trouwfeest in Laken is vorig weekend helemaal uit de hand gelopen. Een 19-jarige jongen werd in de nacht van vrijdag op zaterdag neergestoken door een 20-jarige op een trouwfeest in Laken. De dader is aangehouden voor moord.

De twee waren aanwezig op een trouwfeest  in de Stapelhuisstraat. Dimitri (19) besliste om Mourad (20) aan te spreken omwille van een pet die hij gestolen zou hebben. De ruzie werd verdergezet aan de ingang van de feestzaal. Daar trok Mourad een mes en stak Dimitri verschillende keren. Daarbij werd Dimitri geraakt in de hals. 

Moordonderzoek

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar konden het slachtoffer niet meer redden. Vlak voor de jongeman stierf, wees hij de dader aan, net als enkele getuigen. Mourad ontkende, maar werd meteen meegenomen. “Het parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld. De jongeman werd al voorgeleid en wordt aangehouden voor moord”, zegt Stephanie Lagasse van het Brussels parket. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer