2 Slachtoffer Joey Sakala: "Mijn radio heb ik teruggekregen. Maar de spullen met de meest emotionele waarde ben ik kwijt."
Shauny Verheulpen Slachtoffer Joey Sakala: "Mijn radio heb ik teruggekregen. Maar de spullen met de meest emotionele waarde ben ik kwijt."

Exclusief voor abonnees

Schaamteloos: Man wacht blinde student op aan appartement en berooft hem

Joey Sakala, een blinde jongeman, is slachtoffer geworden van een inbraak in zijn woning in de Emile Clausstraat in Ukkel. De dief ging daarbij aan de haal met een braillebalk en een dictafoon, twee zaken die essentieel zijn voor het verderzetten van Joey’s studies. De inbreker werd ondertussen gevat, maar Joey is nog steeds wanhopig op zoek naar zijn spullen. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Janssen

    "De dader blijkt gekend te zijn bij justitie voor exact dezelfde feiten" nog maar eens bedankt aan justitie, ga nu maar rond met de pet om deze blinde jongeman zijn spullen te vervangen!

Lees meer