4 Peggy De Cock verloor onlangs haar vader Jean De Cock, maar door een vergissing werd ook diens tweelingbroer Joseph dood verklaard.
Photo News Peggy De Cock verloor onlangs haar vader Jean De Cock, maar door een vergissing werd ook diens tweelingbroer Joseph dood verklaard.

Exclusief voor abonnees

Tweelingbroers door elkaar gehaald na overlijden: “Mijn oom leefde nog, maar zijn ‘nabestaanden’ kregen wel bericht dat hij dood was”

Een identieke tweeling uit Ganshoren is het slachtoffer geworden van een tragische persoonsverwarring. Na het overlijden van een van hen, kreeg zijn broer plots brieven die gericht waren aan zijn nabestaanden. Ook zijn bankrekeningen werden ei zo na geblokkeerd. “We willen weten hoe dit kon gebeuren en we verwachten excuses”, zegt de dochter van de overleden broer.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK RASSCHAERT

    Ik belde om de identiteitskaart als verloren op te geven (cardstop). Verbazing dat ik later een bericht kreeg dat ik mij moest aanbieden om mijn nieuwe ID aan te vragen. Heb voet bij stuk gehouden en heb mijn nieuwe ID toch gratis gekregen. Fout lag "in Brussel" !?

  • Luc Desmet

    Waarom zijn we zo hard geworden voor elkaar? Voor elke fout een krantenartikel en boze commentaren. Zijn jullie perfect? Ik geloof er niets van.

Lees meer