De politie sloot een deel van de buurt af.
BELGA De politie sloot een deel van de buurt af.

Verdacht pakket aan Zavel blijkt vals alarm

Een verdacht pakket dat vrijdagnamiddag was aangetroffen aan de Kleine Zavel, bevatte geen explosieven of andere verdachte voorwerpen. Dat meldt de Brusselse lokale politie.

Het pakket werd vrijdagnamiddag rond 15.30 uur aangetroffen voor een gebouw op de Kleine Zavel. De Brusselse politie nam meteen het zekere voor het onzekere en stelde een veiligheidszone in. De onmiddellijke omgeving werd ontruimd en de Kleine Zavel en een deel van de Regentschapsstraat werden afgesloten voor het verkeer.

De ontmijningsdienst van het leger, DOVO, kwam ter plaatse om het pakket te onderzoeken, maar uit dat onderzoek bleek dat het pakje niets verdachts bevatte. Daarop werd de omgeving rond 16.30 uur vrijgegeven.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer