Illustratie politie Brussel.
Baert Marc Illustratie politie Brussel.

Vijf gewonden bij ongeval aan Jules De Troozsquare

Bij een ongeval op de Jules de Troozsquare zijn dinsdagmorgen vijf gewonden gevallen. De vijf zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, maar niet in levensgevaar. De bestuurder van een van de betrokken wagens is intussen aangehouden.

Het ongeval gebeurde iets voor 5 uur dinsdagmorgen. Een BMW met vier mensen aan boord botste er met een Ford Focus. Alle inzittenden raakten gewond en moesten worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

Enkele minuten voor het ongeval werd de BMW al opgemerkt door een politiepatrouille op de Groendreef. Hij reed toen aan hoge snelheid, waarop de politie de achtervolging inzette. Enkele minuten daarna gebeurde het ongeval.

De bestuurder van de BMW, de 20-jarige M.S., werd donderdag aangehouden. De politie zal hem later nog verhoren over het ongeval.

Het incident zorgde ervoor dat de ochtendspits in de buurt zeer moeizaam verliep. Door het ongeval was er ook hinder op het tramnet van de MIVB. Tram 7 werd tussen haltes Meiser en Prinses Elisabeth vervangen door een bus.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer