Beeld ter illustratie.
Baert Marc Beeld ter illustratie.

Vijfjarig meisje overgebracht naar ziekenhuis na CO-vergiftiging

In Koekelberg is zondagnamiddag rond 16 uur een vijfjarig meisje bewusteloos aangetroffen in haar badkamer. Het slachtoffer liep een CO-vergiftiging op. Ze is niet in levensgevaar. 

Het vijfjarig meisje werd zondagnamiddag iets na 16 uur bewusteloos aangetroffen in de badkamer van een appartement in de Emiel Bossaertlaan in Koekelberg. Vervolgens werd het meisje naar het Koningin Fabiolaziekenhuis gebracht. Volgens Walter Derieuw van de Brusselse brandweer verkeert ze niet in levensgevaar.

Een ziekenwagen en een MUG kwamen ter plaatse. Bij een controle van de brandweer in de badkamer ging de CO-melder meteen af. De boosdoener van de vergiftiging zou te wijten aan een slechte afvoer van de verbrandingsgassen van de waterverwarmer. Sibelga heeft daarop de gastoevoer voor het hele gebouw verzegeld. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer