2 Studenten geconcentreerd aan het gamen
Dieter Nijs Studenten geconcentreerd aan het gamen

Vijftig studenten gamen hele weekend lang

Topweekend voor gamers! De Mandelazaal onder aula Q werd dit weekend omgetoverd tot een landschap vol computers.  Een 70-tal studenten streden 2 dagen en nachten lang tegen elkaar in verschillende games.

League of Legends, Global Offensive, Rocket League, Tetrinet en Call of Duty zijn maar enkele van de populaire games die gespeeld werden. Zo’n 50 studenten ‘trotseerden’ het lenteweer om te gaan gamen. Met het initiatief hopen de organisatoren VUB-studenten met een passie voor gamen en computers dichter bij mekaar te brengen. De party startte op vrijdag om 18 uur en eindigde zondagmiddag om 14 uur. Het jaarlijkse computerfeestje is de grootste in zijn soort op de VUB. Benieuwd of alle gamers fris en fit in de les geraken...

2
Dieter Nijs

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer