De betrokken klant deelde een foto van de walgelijke vondst op Twitter.
Twitter De betrokken klant deelde een foto van de walgelijke vondst op Twitter.

Vrouw vindt dode kikker in broodje van Brusselse Panos: “Jullie hebben wat uit te leggen”

Een klant van de Panos-winkel aan de Waversesteenweg in Etterbeek heeft gisteren een wel érg onsmakelijke ontdekking gedaan in haar broodje. In de lunch zat een dode kikker, meldt ze op Twitter.

De vrouw in kwestie postte gisteren een foto van het broodje op de berichtensite. Daarop is het dode beest op de sandwich te zien. "Beeld je de HORROR in toen ik deze middag een kikker in mijn broodje vond. Panos, jullie hebben wat uit te leggen", schrijft ze.

De broodjesketen ‘neemt het probleem serieus’ en zegt dat de nodige maatregelen zijn getroffen. Panos heeft contact opgenomen met de uitbaatster van het filiaal in Etterbeek, de kwaliteitsverantwoordelijke van het bedrijf, de leverancier van de ingrediënten van het desbetreffende broodje en de betrokken klant. Het bedrijf benadrukt dat het er een zeer strikte kwaliteitscontrole op nahoudt en dat alle voorwaarden van het federaal voedselagentschap FAVV worden gevolgd.

Het FAVV zelf heeft de vrouw in kwestie aangeraden een klacht in te dienen, wat ze volgens woordvoerster Stéphanie Maquoi ook heeft gedaan.

58 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ook rolstoelgebruikers

    Ooit een chocomousse gegeten van bij de bakker, bleek daar plots een elastiek in te zitten. Men denkt eerst dat het een worm is maar een elastiek doet ook geen goed aan de appetijt...

  • wil baken

    Jongens toch, wat maakt dat nu uit ? die groenten komen van het veld hé ! zijn mensen nu helemaal gek geworden ?

Lees meer