Er is ook bumpervoetbal voorzien.
Yannick De Spiegeleir Er is ook bumpervoetbal voorzien.

Jeugddienst organiseert BOENK! om vakantie in te zetten met een knal

De Jeugddienst van Dendermonde organiseert op vrijdag 28 juni ‘BOENK!’. Zo wil het jongeren de kans geven de vakantie in te knallen. Het evenement is voorzien op het grasterrein aan zwembad Olympos, aan de Leopold II-laan. Dat wordt omgetoverd tot een leuke ontmoetingsplaats. De tieners die langskomen, worden verwend met een aantal uitdagende attracties, zoals bumpervoetbal, een escaperoom en andere spelen. Jeugdhuis Zenith voorziet verfrissende drankjes. 

Vanaf 12 uur zijn liefhebbers al welkom om te komen picknicken. Vanaf 14 uur start de animatie. Voor de achtergrondmuziek kan iedereen zelf kiezen via Spotify. Bovendien zijn er gratis frietjes. Het evenement staat open voor tieners vanaf twaalf jaar. Info: jeugddienst@dendermonde.be of 052/21.20.93.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer