RV

Jong CD&V lanceert affichecampagne ‘Veilig Schoolbegin’

De Jong CD&V van Buggenhout lanceert naar aanleiding van de start van een nieuw schooljaar een affichecampagne. De actie ‘Veilig Schoolbegin’ vraagt aandacht voor meer verkeersveiligheid voor schoolgaande kinderen. 

“Op 2 september trekken in Buggenhout opnieuw veel kinderen en jongeren naar school als zwakke weggebruiker”, zegt Dorien Meskens, voorzitter Jong CD&V. “Bestuurders moeten weer wennen aan drukker verkeer en kinderen kunnen bij het weerzien van hun klasgenootjes wel eens hun omgeving uit het oog verliezen. Daarom organiseren wij onze affiche-actie. Alle Buggenhoutenaren krijgen een affiche in de bus, die ze kunnen ophangen voor het raam van hun woning. Deze affiche moet weggebruikers attent maken op hun rijgedrag. Door het ophangen van de affiches, kunnen Buggenhoutenaren hun steentje bijdragen aan een veilige start van het schooljaar.” 

Wie de affiche omhoog hangt, maakt overigens kans op een prijs. De actie loopt tot 20 september.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer