2 Orelie De Nul is officieel finaliste Miss België: “Een kinderdroom gaat in vervulling”, zegt ze.
Geert De Rycke Orelie De Nul is officieel finaliste Miss België: “Een kinderdroom gaat in vervulling”, zegt ze.

Orelie De Nul mag naar finale Miss België, familie en vrienden door dolle heen

Orelie De Nul uit Buggenhout mag naar de finale van Miss België. Dat is zopas officieel bekend gemaakt. “Hier gingen zenuwslopende weken aan vooraf en ik ben erg blij dat ik bij de finalistes ben”, zegt Orelie. “Het is nu super gemotiveerd in één recht lijn naar de finale.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Door het dolle heen zijn ze bij de familie De Nul uit Buggenhout. Het hele gezin leeft met jongste dochter Orelie De Nul (22) mee. Zussen Nathalie en Stefanie, mama Magy en papa John zijn de grootste supporters en hielpen de jongedame de voorbije weken volop om een plaats in de finale te bemachtigen. Zopas kwam het verlossende nieuws. In bijzijn van familie en vrienden bracht het heuglijke bericht alleen maar euforie.

“De opluchting dat ik naar de finale mag, is erg groot”, zegt Orelie. “Dit is echt een kinderdroom die in vervulling gaat. Deelnemen aan Miss België kan me helpen om het te maken als model. Ik kan er tonen wat ik in mijn mars heb en verder groeien. Ik heb er alleszins al ongelooflijk toffe weken opzitten en ben blij dat het verhaal nog niet ten einde is.”

2 “Ik kan niet geloven dat ik bij de 32 finalisten ben”, zegt Orelie.
BELGA “Ik kan niet geloven dat ik bij de 32 finalisten ben”, zegt Orelie.

In totaal zijn er dit jaar 32 finalisten en geen dertig zoals gewoonlijk. De missverkiezing bestaat 90 jaar, waarvan vijftien jaar onder het bewind van Darline Devos, en daarom wil het comité de kans geven aan twee extra meisjes om het felbegeerde kroontje te winnen. “Ik kan het zelf bijna niet geloven dat ik erbij ben”, zegt Orelie. “Ik ga hier voluit voor. De komende weken zet ik opnieuw een actie op voor het goede doel en ik hoop dat veel mensen opnieuw voor mij gaan sms’en. Ze tellen uiteindelijk voor een derde mee.”

Het worden alleszins nog drukke weken voor Orelie. Eind oktober trekt ze met de andere finalisten en de huidige Miss België Elena richting het Baron Resort in Sharm El Sheik in Egypte. Daar worden filmpjes en fotoshoots voor de grote verkiezing ingeblikt. Op 11 januari 2020 volgt dan de grote verkiezingsshow in het Plopsa Theater in De Panne.

Wie Orelie wil steunen, kan nu al een sms met ‘MB 13’ sturen naar 6665.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer