Geert De Rycke

Septemberkermis verhuist naar Kamiel Van Belleplein

Het centrum van de Septemberkermis in Buggenhout zal vanaf dit jaar niet meer op het Kerkplein liggen, maar wel op het nieuwe Kamiel Van Belleplein achter de kerk. Daar voorziet het gemeentebestuur zowel op zaterdag 31 augustus als zondag 1 september verschillende live-optredens. 

Op zaterdag komt om 16 uur Jeuk langs. Jan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal.  Om 18 uur treedt het Motown Orchestra op en om 20.30 uur volgt Guy Swinnen, gekend van The Scabs. In de Kerkstraat vindt zaterdag een rommelmarkt plaats. Op zondag 1 september brengt vanaf 15 uur ‘t Muziek er de ambiance in. De Jacobsband en Vrienden staan om 16.30 uur op het podium. Om 18 uur is het de beurt aan The Fakeband en om 20 uur aan Peter Koelewijn. Het hele weekend lang staan kermisattracties opgesteld in de Stationsstraat en op het kerkplein. Daar geldt een parkeerverbod. De Kerkstraat en de Kerkhofstraat worden bovendien afgesloten voor het verkeer.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • CARINE VERBRUGGEN

    Sfeer was weg in het centrum erg voor de kramen die daar staan ook bijna geen kramen rommelmarkt spijtig hopelijk volgend jaar terug optredens in het centrum

  • Christel Smet

    Laat het maar snel terug gaan naar het centrum oa het gemeenteplein. Het lawaai zaterdag van het gemeenteplein overstemde het geluid van de KSA fuuf wat op 50 meter van lijn huis ligt en er werd helemaal geen rekening gehouden met de vewoners van het rusthuis. De parking waar alles nu doorging grenst aan het rusthuis. Is dat echt de oplossing? Morgen begint de school en de pendelaars kunnen fluiten naar parking. Niet echt over nagedacht.

Lees meer