Brugge: VTI gaat in Tanzania sanitaire blokken gaan bouwen
Benny Proot Brugge: VTI gaat in Tanzania sanitaire blokken gaan bouwen

15 Brugse leerlingen vertrekken op bouwkamp naar Tanzania

15 leerlingen en 3 leraars van VTI Brugge vertrekken op woensdag 16 oktober naar Tanzania om er een nieuw bouwkamp te beleven. Ze gaan er een schooltje en een toilettenblok bouwen.

Het gaat om 15 leerlingen van het zevende specialisatiejaar Restauratie Bouw en 3 vakleerkrachten van de afdeling Bouw van de campus Zandstraat. De scholieren zijn Pieter Bouvry uit Zedelgem, Kilian Casier uit Zedelgem, Jordy Claeys uit Damme, Kwinten De Baere uit Sint-Kruis, Matthijs Declerck uit Koksijde, Hervé De Deckere uit Snellegem, Gilles De Ketelaere uit Beernem, Bert De Lameillieure uit Wingene, Bastien Depretz uit Blankenberge, Ian Devoogt uit Eernegem, Tjorven Eecloo uit BeernemTerry Manuello uit BlankenbergeRobbe Mestdagh uit Roksem, Robbe Staelens uit Oostkamp en Ritchie Vercamer uit Assebroek. De leerkrachten die meegaan, zijn Joris Allaert, Ronald Missinne en Tom Van Kerckhove. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Huys

    Succes

Lees meer