Illustratiebeeld.
photo_news Illustratiebeeld.

49 bestuurders betrapt tijdens Bob-campagnes deze zomer

De lokale politie Damme/Knokke-Heist heeft tijdens de Bob-campagnes deze zomer 49 bestuurders betrapt die reden onder invloed van alcohol. Negen automobilisten reden onder invloed van verdovende middelen. Het politieteam trok twintig rijbewijzen in.

Ook deze editie koos het politieteam voor een efficiënte aanpak van de Bob-campagne. Zowel overdag als ’s nachts lag de nadruk op gerichte verkeerscontroles en hadden de patrouilles extra oog voor bestuurders met een risicovol of onaangepast rijgedrag. Die werden onmiddellijk aan de kant gezet en gecontroleerd. 

De controles lopen ook na de Bob-campagne door. In Damme en Knokke-Heist kan je het hele jaar door op snelheid, rijden onder invloed, gsm-gebruik en gordeldracht worden gecontroleerd. Inwoners kunnen gevaarlijke verkeerssituaties ook steeds melden via PZ.DKH.Verkeer@police.belgium.eu.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer