Een klein hoekje in een kamer in Damme, een camera en een goeie microfoon. Meer hebben Noah (16) en Nanou (11) niet nodig om hun ASMR-video’s op te nemen.
Wouter Van Vooren Een klein hoekje in een kamer in Damme, een camera en een goeie microfoon. Meer hebben Noah (16) en Nanou (11) niet nodig om hun ASMR-video’s op te nemen.

Exclusief voor abonnees

Als Nanou fluistert, luistert het internet mee: 11-jarige razend populair op YouTube

Ze is elf jaar en een rijzende ster op YouTube. Elke video die ze uploadt, wordt tienduizenden keren bekeken. Het enige wat ze daar voor doet is fluisteren in de camera. Maak kennis met Nanou Philips, beter bekend als Nanou ASMR.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Geert Vaelen

    Meen dan 90% van alles wat op youtube zit, is brol. Wie kijkt nu filmpjes van iemand die steeds zit te fluisteren tegen z'n webcam? En wie kijkt er filmpjes van een kind dat met allerhande speelgoed bezig is? Ik snap niet dat zulke onzin miljoenen views krijgen en iets deftig krijgt amper 1000 views.

  • jos schoebben

    De waanzin neemt dagelijks drastischer vormen aan. De wereld is waarschijnlijk meer en meer aan de abnormaliteit!

Lees meer