Ann Bogaerts leest voor in Maldegem.
RV Ann Bogaerts leest voor in Maldegem.

Bazen op de werkvloer: manager Landelijke Kinderopvang leest voor bij onthaalouder in Maldegem

De onthaalouders en kinderbegeleiders van Landelijke Kinderopvang mochten hun ‘baas’ op vrijdag 11 oktober een dag aan het werk zetten.

In het Meetjesland engageerde Ann Bogaerts, manager Oost-Vlaanderen, zich om bij onthaalouder Evelien Van De Putte in de Eikenlaan in Maldegem een voorleesmoment te brengen, en het eetmoment mee te beleven. “Wij willen onze mensen zo bedanken voor hun dagdagelijkse grote inzet”, zegt Ann Bogaerts. “We willen via het samen delen van de werkvloer, het wederzijds begrip en waardering voor elkaars concrete job nog verhogen. Onthaalouders en kinderbegeleiders verdienen terecht deze waardering. Ze werken elke dag op vroege en late uren. Ze wisselen luiers, ravotten buiten, hebben oog voor individuele noden van elk kind en stimuleren ze in hun ontwikkeling. Ze bieden een thuis wanneer de ouders aan het werk zijn.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer