2 De verhakkelde Ford Focus van de dertiger.
Jan Van Maele De verhakkelde Ford Focus van de dertiger.

Bestuurder (31) uit Knokke sterft bij crash op Natiënlaan

Op de N49/A11 in Moerkerke is donderdagavond rond 21.30 uur een 31-jarige man uit Knokke om het leven gekomen. 

Frederik Dumolyn reed op de Natiënlaan richting Maldegem, toen het plots fout liep. De dertiger raakte met zijn wagen van de weg af, belandde in de middenberm en kwam uiteindelijk pas tot stilstand tegen een duiker. Door de klap werd de Ford Focus naar de rechterkant van de weg gekatapulteerd, waarna de wagen tot stilstand kwam op de rijbaan. Het slachtoffer zat gekneld in zijn voertuig. De hulpdiensten kwamen nog massaal ter plaatse, maar er kon voor de man geen hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de juiste oorzaak van het ongeval te bepalen. De N49/A11 in de richting van Antwerpen was een tijd voor alle verkeer afgesloten. 

2
Jan Van Maele

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Fre De Heerser

    RIP Free kende je niet zo goed maar je was een goeie kerel nog één die te vroeg moet gaan. Condolaties aan de familie. Het ga je goed matje

Lees meer