Dammesteenweg in Damme krijgt nieuw uitzicht
rv Dammesteenweg in Damme krijgt nieuw uitzicht

Dammesteenweg volledig afgesloten tot 15 maart door ingrijpende werken

Samen met het provinciebestuur en de Vlaamse Landmaatschappij zal Stad Damme de toegang tot Damme-centrum vanuit de Dammesteenweg vernieuwen. Er komt onder meer een vrijliggend fietspad. Tijdens de tweede fase van de werken zal de Dammesteenweg volledig afgesloten zijn. 

Op 1 oktober start de tweede fase. Deze moet ten laatste op 15 maart beëindigd zijn.Het doorgaand autoverkeer wordt omgeleid via Koolkerke en Sint-Kruis (Koolkerkesteenweg, Koolkerksesteenweg, Brugsesteenweg, Jules van Praetstraat en Damse Vaart-Zuid. Restaurant De Kleine Rietgans blijft bereikbaar vanaf de Koolkerkesteenweg. Het fietsverkeer kan omrijden via de Damse Vaart-West en Romboutswervedijk.

Door het herstel van de historische stadswallen zal bij het binnenrijden van Damme een poorteffect ontstaan. Er komt een nieuw vrijliggend fietspad tussen de Pompestraat en het centrum. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer