De acteurs van Lamme Goedzak zijn er klaar voor.
rv De acteurs van Lamme Goedzak zijn er klaar voor.

Lamme Goedzak op de planken met ‘De geest van tante Paula’

Toneelvereniging Lamme Goedzak brengt dit jaar ‘De geest van tante Paula’, het tweede stuk van voorzitter José Desender, die haar creatie ook zelf regisseert.

Een cruise, een veranda, dochterlief Carolientje wat sponsoren om op zichzelf te gaan wonen,... plannen genoeg voor Patrick en Karin als ze van tante Paula een geldkistje met honderdduizend euro erven. Aangezien hun zus Magda nooit naar tante omkeek, besluiten ze haar in het ongewisse te laten. Daarmee begint het toneelstuk ‘De geest van tante Paula’ in ontmoetingscentrum Rustenhove in Assebroek. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 november telkens om 20 uur en op zondag 3 november om 14.30 uur. Kaarten kosten acht euro in voorverkoop op 050/33.57.83 of via jose.desender@proximus.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer