Een fandorp zorgt altijd voor sfeer, weten ze ook in Brugge.
Benny Proot Een fandorp zorgt altijd voor sfeer, weten ze ook in Brugge.

Rode Duivels naar EK? Dan weer een fandorp op Markt van Oedelem

Nu er zekerheid is van de deelname van de Rode Duivels aan het Europees kampioenschap voetbal in 2020, komt er ook weer een fandorp op de Markt in Oedelem.

Dat heeft het Beernems gemeentebestuur zopas beslist. “Momenteel zijn we op zoek naar een kandidaat voor de inrichting en uitbating van het fandorp”, zegt schepen van Sport Patricia Waerniers (CD&V). “Elke Beernemse onderneming of vzw kan zich kandidaat stellen.” Tijdens het Europees kampioenschap worden alle matchen met de Rode Duivels uitgezonden op groot scherm op de Markt van Oedelem. “Uit het verleden is al gebleken dat de Markt zich uitstekend leent tot dergelijke activiteiten. Ook de finale wordt uitgezonden, los van wie uiteindelijk de finalisten zijn. Sfeer en ambiance verzekerd”, zegt de schepen.

Ondernemingen of vzw’s die het fandorp willen uitbaten, mailen ten laatste op woensdag 4 december om 10 uur hun dossier door naar feestelijkheden@beernem.be. Je leest alle info en voorwaarden op www.beernem.be/ekvoetbal. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer