Sluikstorter Kalkerstraat
rv Sluikstorter Kalkerstraat

Sluikstorter geïdentificeerd die huisafval achterliet langs kant van de weg

Langs de Kalkerstraat in Damme is dinsdagmiddag een sluikstorter betrapt.

Oude stoelen, een kapotte frigo, een halve fiets ... De Kalkerstraat leek even op een containerpark. Een getuige kon de sluikstorter identificeren, waarna de politie werd ingeschakeld. Zij konden snel achterhalen wie de dader was. Er werd proces-verbaal opgemaakt. De vervuilers zullen moeten opdraaien voor de kosten van de opruim én krijgen een boete. Sluikstorten melden kan steeds via www.damme.be/melding.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Georges Vande Velde

    De Kalkerstraat is ook de lokatie van het containerpark ! Sluikstorters moeten aangepakt worden en serieus beboet worden. Het kan niet dat ge uw vuilnis bij iemand anders deponeert ! Onlangs werd op een braak stuk bouwgrond een versleten trampoline achtergelaten. Dat de dader uit de directe omgeving komt is duidelijk. Dringend meer politie op straat nodig en dit vooral in de “stille” uren want overdag in klaar lichte dag zijn sluikstorters niet aktief!

Lees meer