Halloween.
Benny Proot Halloween.

Voor het eerst Halloweenfestival in Sint-Annapark Maldegem

Het Comité voor Initiatief Maldegem organiseert voor het eerst een Halloweenfestival in het gemeentelijk Sint-Annapark.

Het feest wordt gehouden op zaterdag 2 november, maar inschrijven moet gebeuren voor 25 oktober. Bij 500 deelnemers worden de inschrijvingen sowieso afgesloten. “Met verschillende acts en locaties wordt het gemeentelijk park aangekleed in een griezelige, maar gezellige plaats”, klinkt het. “Iedereen moet die avond meezoeken naar Anna. Het parcours start en eindigt aan het Sint-Annakasteel in de Westeindestraat. Onderweg zijn enkele verhalenvertellers die het verhaal aan elkaar praten, maar ook verborgen tips geven. Er zijn drie stopplaatsen voorzien waar een versnapering wordt aangeboden, en er is een drankje bij aankomst.”

Tussen 18 en 19.30 uur is er een kindvriendelijke versie. Vanaf 19.30 uur wordt er meer gegriezeld. Alle info en inschrijving vooraf is te vinden op de website www.cvimaldegem.be.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gino Standaert

    Tof mooi initiatief...

Lees meer