De KLJ is klaar voor het feestweekend.
rv De KLJ is klaar voor het feestweekend.

Voor het eerst herbruikbare bekers op feestweekend KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle

Op 9, 10 en 11 augustus houdt KLJ Sint-Kruis Vivenkapelle hun feestweekend en dat doen ze voor het eerst met herbruikbare bekers.

Deze feestelijkheden gaan zoals gewoonlijk van start met een barbecue, waarbij dit jaar Bart Kaëll voor de muzikale omlijsting zorgt. Op 10 augustus vindt dan de Stoppelparty plaats, met muziek van de ‘Sieseelse House Mafia’. “Dit jaar houden we de stoppelparty plasticvrij”, zegt Olivier Vanderhaeghen van de KLJ. “Er wordt niet gewerkt met een waarborg, maar de tent zal voorzien zijn met heel wat inzamelpunten waar de herbruikbare bekers verzameld kunnen worden.”  Op zondag 11 augustus om 13 uur vindt moddervoetbal plaats. Alle feestelijkheden vinden plaats in de tent ter hoogte van de Weststraat 70 in Vivenkapelle. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer