Wagen crasht tegen boom en vliegt in brand: politie onderzoekt identiteit overleden bestuurder

Langs de Damse Vaart-Oost in Hoeke, op de grens van Damme en Knokke, is zondagochtend een zwaar ongeval gebeurd. Een automobilist verloor de controle over het stuur en knalde tegen een boom. Door de impact vloog de wagen in brand. De politie is nog niet volledig zeker over de identiteit van het slachtoffer. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
3 De automobilist overleefde de klap niet.
Mathias Mariën De automobilist overleefde de klap niet.

Over de omstandigheden bestaat nog veel onduidelijkheid. Vast staat dat de bestuurder rond 6.30 uur links van de baan tegen een boom is geknald. Vermoedelijk reed het slachtoffer richting Damme, al kan ook dat nog niet met zekerheid gezegd worden. Het ongeval gebeurde op een recht stuk baan langs de Damse Vaart-Oost. Daar staan amper huizen, maar het ongeval werd uiteindelijk wel opgemerkt door buurtbewoners aan de overkant van de vaart. Op dat moment was de Mercedes SL 350 al in brand gevlogen. De hulpdiensten konden alleen nog het overlijden van het slachtoffer vaststellen. Het lichaam was verkoold. 

“Voorlopig kunnen we weinig kwijt want het onderzoek loopt nog volop. Over de identiteit van het slachtoffer bestaat nog geen volledige zekerheid. Er wordt een lijkschouwing uitgevoerd”, aldus de politie van Damme/Knokke-Heist. Tot zondagavond was er nog geen bijkomend nieuws over de identificatie.  

3 De automobilist overleefde de klap niet.
Mathias Mariën De automobilist overleefde de klap niet.
3 De automobilist overleefde de klap niet.
Mathias Mariën De automobilist overleefde de klap niet.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer