Feest in De Stek
rv Feest in De Stek

Woonzorgcentrum De Stek bestaat 5 jaar en viert feest

De medewerkers van het Woonzorgcentrum De STEK hebben het 5-jarig bestaan van het woonzorgcentrum in Sijsele niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Met een Vlaamse Kermisweek trakteerden zij alle bewoners en hun familieleden op een week vol ambiance.

Iedereen aanwezig in het Woonzorgcentrum de STEK kon het horen, zien, beleven en ruiken. Een ganse week gezellige themanamiddagen overgoten met de geur van een overheerlijke BBQ, wafels, pannenkoeken, de klanken van bijpassende muziek uit de tijd van toen, vlotte accordeondeuntjes samen met typische Vlaamse kermisspelen en gezellig samen keuvelen maakten deze feestweek compleet. Afsluiten deden ze met een gezellig ouderwetse dansnamiddag: bal po­pu­lai­re en thé dansant met liedjes uit de oude doos en huis-dj Geert. Er was voor elk wat wils, waarbij nostalgie, samenhorigheid en gezelligheid voorop stonden. De bewoners snoven de sfeer van vroeger op en genoten van het contact onder elkaar.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer