2 Nanou Philips lanceert binnenkort haar eigen kledinglijn.
rv Nanou Philips lanceert binnenkort haar eigen kledinglijn.

YouTube-ster Nanou (12) wil nu ook modewereld veroveren met eigen kledinglijn

Nanou Philips, het 12-jarig meisje uit Damme dat YouTube veroverde met haar ‘fluisterfilmpjes’, brengt een eigen kledinglijn op de markt. 

Nanou, oorspronkelijk afkomstig uit Brugge, is een rijzende ster op YouTube. Met haar handen en stem maakt ze rustgevende geluiden, iets wat kijkers aangename tintelingen bezorgt. Ze is een zogeheten ASMR-artiest en heeft meer dan 117.000 volgers op het videokanaal. Nu wil het meisje ook scoren in de modewereld. Samen met haar familie lanceert ze 16 november de kledinglijn TWLV - verwijzend naar haar leeftijd ‘twelve’. Op haar website www.twlv.be wordt letterlijk afgeteld tot dat moment. Op haar Instagram geeft Nanou ook al een eerste preview van de kledinglijn.

2 Nanou Philips heeft samen met haar broer een YouTube kanaal waar ze ASMR video’s op post.
Wouter Van Vooren Nanou Philips heeft samen met haar broer een YouTube kanaal waar ze ASMR video’s op post.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jozef Van Schuerbeeck

    Iedereen die een beetje naam krijgt richt een "lijn" op. Wie loopt al dat gezever achterna en wil persé die lijnen kopen ?

Lees meer