Nadine W. blijft onvermoeibaar verder tafelen zonder betalen.
JHM Nadine W. blijft onvermoeibaar verder tafelen zonder betalen.

3.200 euro boete omdat je een bord kaaskroketten niet betaalt? Dat moet de ‘schrik van de kusthoreca’ zijn

Twee maanden cel en een boete van 3.200 euro. Dat riskeert de 48-jarige Nadine W. omdat ze niet betaalde voor een bordje kaaskroketten en een koffie in Casa Nostre in De Panne. Nadine W. staat al maanden gekend als ‘de schrik van de kusthoreca.’  

Deze maand alleen al stond ze minstens zesmaal terecht, maar telkens stuurde ze haar kat. Ook vrijdag daagde ze niet in de rechtbank op. “Ze heeft geen tijd, want ze is wellicht gaan eten”, sprak de procureur cynisch.  De vrouw pleegde in enkele maanden tijd al meer dan honderd feiten, er hangt haar nu al meer dan vijf jaar cel en enkele tienduizenden euro’s boete boven het hoofd. Hallucinant veel. “Maar dat is de enige manier om haar te doen stoppen. Ooit”, klinkt het.  Nadine W. kan immers pas opgepakt worden als haar celstraffen in totaal meer dan drie jaar bedragen. Dat zit er nu echt wel aan te komen. Het is dé hoop van de horecazaken aan de kust.

16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Christiaen

    Albert Flatsix...beter eerst eens opzoeken op internet vooraleer je onwaarheden vertelt..de originele poster heeft immers gelijk

  • jimmy Van Derstichelen

    Dit is het gevolg van de sterke schouder politiek, De zachte schouder mogen alles. Want ze heb niets. Boetes ,haha! Gevangenis gratis hotel! Ze kan ook nog verhuizen. Dan kan haar dossier nog verloren gaan. Dat is een duidelijke middelvinger naar onze maatschappij. Ik heb nog respect voor, beter dan de "white collar crime" !

Lees meer