8 K3 test haar eigen rollercoaster.
Benny Proot K3 test haar eigen rollercoaster.

K3 opent eigen rollercoaster in Plopsaland De Panne

De meidengroep K3 opende dit weekend haar eigen K3 Roller Skater. Dat is een achtbaan waar je in één minuut een afstand van 335 meter overbrugt. Plopsa investeerde er een half miljoen euro in.

“We hebben de ‘Rollerskater’ van 1990 omgevormd tot de K3 Roller Skater”, duidt Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof. “Ook het restaurant bij die attractie kreeg een K3-look. Het nieuwe tv-programma K3 Roller Disco inspireerde ons voor die investering. Daarnaast zijn we volop bezig met de transformatie van ‘De Boomstammetjes’. Die waterbaan dateert ook nog van het Meli-tijdperk en vormen we om tot de Dino Splash. De avant-première plannen we voor deze zomer, maar het zal pas volledig klaar zijn in de loop van volgend jaar. We maken er een echte belevingsattractie van. De bezoekers zullen door een prehistorisch landschap varen met levensechte, bewegende dinosaurussen, vulkanen en lavastromen. We tellen vijf miljoen euro neer voor die werken. Nog volgend jaar kunnen we ook ons eerste Plopsa Hotel met 117 gethematiseerde kamers, een restaurant, twee bars en drie vergaderzalen openen. Er zullen om en bij de 50 medewerkers aan de slag kunnen.”

8
Benny Proot
8
Benny Proot
8 Veel volk voor de opening van de nieuwe coaster.
Benny Proot Veel volk voor de opening van de nieuwe coaster.
8 Eén druk op de knop en de nieuwe achtbaan is officieel open.
Benny Proot Eén druk op de knop en de nieuwe achtbaan is officieel open.
8 Even poseren voor de foto.
Benny Proot Even poseren voor de foto.
8 Nog een laatste pose aannemen...
Benny Proot Nog een laatste pose aannemen...
8 ...En dan kriebels in de buik.
Benny Proot ...En dan kriebels in de buik.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer