Een voorbeeld van een valse promoactie
Printscreen Een voorbeeld van een valse promoactie

Opgepast voor valse promoacties van Plopsaland voor ‘vrouwen van 35 jaar’

Het pretpark Plopsaland De Panne waarschuwt voor valse online acties. Vrouwen tussen 35 en 49 jaar  kunnen zogenaamd tickets krijgen voor anderhalve euro per stuk. Wie betaalt, is zijn geld kwijt.

Let op voor berichten op Facebook of via mail waarin Plopsaland toegangstickets en jaarabonnementen belooft. “Naast de phishingberichten waarbij oplichters gevoelige informatie proberen te verkrijgen om die vervolgens te misbruiken, gaat het nu nog verder”, waarschuwt marketingdirecteur Sebastien Momerency van de Plopsa Group. “Bepaalde berichten porren mensen aan om te betalen. Via een wedstrijd maak je kans op een cadeaukaart van 150 euro of zijn er toegangstickets te verkrijgen voor 35- of 49-jarige vrouwen die aan slechts anderhalve euro aangeboden worden. We kregen daarover al verschillende meldingen. De mensen die betaald hebben zijn hun geld helaas kwijt. Enkel via de officiële communicatiekanalen van Plopsa of van onze partners lopen er betrouwbare acties en wedstrijden.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer