2 Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is
videostill Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is

Plopsaland De Panne plant nieuwe, extreme achtbaan

Binnen een paar jaar komt er een nieuwe, extreme achtbaan in Plopsaland De Panne van het type ‘Xtreme Spinning Coaster’. De directie wil dat nog niet bevestigen maar de websites Plopsafans en Loopings maken het nieuws wel al wereldkundig.

De achtbaan bestaat uit ronddraaiende treintjes die drie keer overkop gaan. Je wordt langs het traject twee keer gelanceerd en de attractie bereikt een topsnelheid van 81 kilometer per uur. Enkel in Silver Dollar City in de Verenigde Staten staat er zo’n coaster Time Traveler. Die is Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel gaan testen. Binnenkort beslist hij of Plopsa investeert in zo’n achtbaan. Het is niet de eerste extreme coaster in Plopsaland. Er zijn al Annubis The Ride en Heidi The Ride. Dit jaar is de Splash getransformeerd tot DinoSplash.

2 Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is
Plopsafans Dit is de Time Traveler in de VS die Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof momenteel aan het testen is

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • daniel moniez

    altijd iets zoeken voor je nek te breken? ge moet zot zijn daar in of op te kruipen, zorg voor je leven ,u heeft er maar èèn !!!!

  • Franky Vanhercke

    Pfft graag eens Ne echte rolletcoaster type sixflaggs usa

Lees meer