Laurenzo Moerman en Kaneeya in hun restaurant Mama Thai. Ze organiseren dit weekend al voor de derde keer hun Thaise markt op het Koningsplein
Benny Proot Laurenzo Moerman en Kaneeya in hun restaurant Mama Thai. Ze organiseren dit weekend al voor de derde keer hun Thaise markt op het Koningsplein

Waan je in Thailand morgen op
het Koningsplein

De derde editie van de Thaise markt vindt zaterdag plaats van 11 tot 22 uur op het Koningsplein in De Panne. Geniet van eten, drank, massages en de decoratie.

“We zorgen voor tuktuks tussen de Zeelaan bij de kerk en het Koningsplein”, nodigt organisator Laurenzo Moerman van het restaurant Mama Thai in De Panne uit. “Bij de twintigtal eetstanden kan je genieten van allerlei Thaise specialiteiten. De Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud en voorkomt lichamelijke en psychische klachten. Ontdek het vooral zelf. Thaise zangeressen zullen om 11 uur onze markt officieel openen. ’s Namiddags geeft het team van het opleidingscentrum voor blindegeleidehonden Vrienden der Blinden uit Koksijde demonstraties. Dat centrum is het goede doel dat we dit jaar steunen. Daarnaast schenken we ook een cheque aan een sociale organisatie in Thailand, het land waar mijn echtgenote Kanteeya Seetrairat is opgegroeid.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer