De Pinte: het WZC Scheldevelde in De Pinte.
Anthony Statius De Pinte: het WZC Scheldevelde in De Pinte.

WZC Scheldevelde zoekt jobstudenten

Het woonzorgcentrum Scheldevelde in de Pinte is op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Kandidaten moeten minimum achttien jaar zijn en zelfstandig kunnen werken.

Het WZC Scheldevelde doet een oproep naar jobstudenten. Zo zoekt men jonge krachten die in de maanden juli, augustus en september het verzorgingsteam kunnen versterken bij het wassen, aankleden en helpen bij de maaltijden. Daarnaast zoekt men voor juli en augustus een jobstudent voor kine die kan helpen bij het begeleiden van bewoners bij revalidatie- en bewegingsoefeningen.

Andere gezochte profielen zijn jobstudenten voor leefgroep-werking, studenten voor het poetsen van bewonerskamers en de algemene delen van het WZC en studenten voor het facilitair team, dat logistieke activiteiten ter ondersteuning van de zorg, keuken en onderhoud uitvoert. WZC Scheldevelde zoekt personen met voldoende inlevingsvermogen, met een hart voor ouderen en biedt naast een goede verloning een aangename werksfeer, goede begeleiding en de mogelijkheid om het werk zelfstandig uit te voeren en in team samen te werken. 

Kandidaten kunnen zich wenden tot de verantwoordelijke van het WZC, Cindy Tieberghie, via 09/280.72.95 of cindy.tieberghien@ocmwdepinte.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer