300 mobilhomes op tijdelijke camping voor verjaardag Vanomobil

Camperzaak Vanomobil uit Deerlijk heeft er een spetterend verjaardagsfeestje op zitten. Voor de dertigste verjaardag van Vanomobil richtten zaakvoerders Ignace en Veronique Coudron een tijdelijke camping in op avonturenterrein Avanco. Alle klanten van de zaak en alle medewerkers van de drie vestigingen waren uitgenodigd om te genieten van een barbecue, optredens en allerlei activiteiten, van paintball en kooklessen, over pottenbakken en een hoogteparcours tot een fietstocht met Sven Nys. Het kampeerweekend werd zondagmorgen afgesloten met een lekker ontbijt. 

Er streken driehonderd mobilhomes neer op de site. “Per persoon hebben we 25 euro gevraagd bij de inschrijving”, vertelt Veronique. “Dat was in de eerste plaats omdat we vooral goed wilden kunnen inschatten hoeveel volk we zouden mogen verwachten. De negenduizend euro die dat opgeleverd heeft, verdelen we onder drie goeie doelen: de Vlaamse Parkinson Liga, Kom op Tegen Kanker en Make-a-Wish. Het is niet de bedoeling hier winst aan te maken, we willen vooral onze klanten bedanken. Het is dankzij hen dat we kunnen doen wat we doen.” 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Guido Vermeersch

    Het was een reuzefeest, bedankt Vanomobil, en nog vele jaren.

Lees meer