Bollebos bracht hulde aan de sportiefste leerlingen van de school.
Kos Bollebos bracht hulde aan de sportiefste leerlingen van de school.

Bollebos huldigt sportiefste leerlingen

Basisschool Het Bollebos in Anzegem bracht hulde aan de sportiefste leerlingen van het voorbije schooljaar. Dat zijn (op de foto v.l.n.r.) op de eerste rij Hannes Douterlungne, Aleandro Van Steenbrugge, Svea Detremmerie, Femke Claeys en Ruiz Nina Van Eeckhout. Op de tweede rij zijn dat Andreas Vande Vannet, Lana Rosseeuw en Django Van Steenbrugge.

Het zijn de leerlingen die per klas de meeste sportstempels behaalden. Ze verdienden stempels door deel te nemen aan sportactiviteiten en kregen per podiumplaats een extra stempel. De sportiefste klas van het schooljaar 2018-2019 is het vijfde leerjaar. De medailles en bekers werden maandagnamiddag uitgereikt door schepen van Onderwijs Anja Desmet (Samen Eén) en profwielrenner Sep Vanmarcke. Zijn dochter Lucie zit in de peuterklas in Het Bollebos. Ook sportgangmaker Veerle Demunter en directrice Ilse Delombaerde woonden de huldiging bij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer