Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar kort nadien.
Hans Verbeke Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar kort nadien.

Vichtenaar overlijdt plots in wachtrij aan de autokeuring

Op de parking van de autokeuring, langs de Pontstraat in Deerlijk, is maandagvoormiddag de 66-jarige Johan Beuselinck uit Vichte in elkaar gezakt. Hij werd gereanimeerd maar overleed kort nadien in het ziekenhuis.

Johan Beuselinck wilde zijn voertuig laten keuren en wachtte, samen met zijn echtgenote, geduldig zijn beurt af. Maar nog voor hij het gebouw van de keuring kon binnenrijden, werd hij plots onwel. De man zakte in elkaar voor de ogen van zijn echtgenote. Andere automobilisten en het personeel van de autokeuring boden onmiddellijk de eerste zorg, in afwachting van de komst van de hulpdiensten. De Vichtenaar werd ter plaatse gereanimeerd. Kort na zijn overbrenging naar het ziekenhuis is hij daar overleden. Tot het slachtoffer was weggebracht, kregen nietsvermoedende automobilisten die ook langskwamen om hun wagen te laten keuren, de raad om later terug te keren.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer