3 Een overzichtsbeeld.
LSI Een overzichtsbeeld.

Vrouw (27) gewond bij duik in gracht na botsing

Bij een botsing op het kruispunt van de N36 en de Kortrijkse Heerweg in Deerlijk is dinsdagnamiddag een 27-jarige automobiliste uit Oostrozebeke gewond geraakt. Haar auto kwam in de gracht terecht.

3 De Toyota belandde in de gracht.
LSI De Toyota belandde in de gracht.

De vrouw reed met haar Toyota op de gewestweg van Deerlijk richting Harelbeke. Op het ogenblik dat ze het kruispunt met de Kortrijkse Heerweg opreed, sloeg een 22-jarig meisje met haar Volkswagen Jetta vanuit de andere richting links de Kortrijkse Heerweg richting centrum van Deerlijk in. Het kwam tot een botsing waarbij de Toyota rechts van de weg in de gracht gekatapulteerd werd. Een ambulance bracht de vrouw uit Oostrozebeke voor verzorging naar het ziekenhuis. De andere automobiliste bleef ongedeerd maar was wel onder de indruk. De brandweer van de zone Fluvia sloot een tijdlang de rechterrijstrook richting Harelbeke af voor het verkeer.

3 De Volkswagen Jetta liep vooraan zware schade op.
LSI De Volkswagen Jetta liep vooraan zware schade op.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer