Gregory Laureys en zijn verloofde Margot, Annemie en Dirk.
Anthony Statius Gregory Laureys en zijn verloofde Margot, Annemie en Dirk.

Keurslagerij Dirk wordt Huis Laureys op dertigste verjaardag

Keurslager Dirk Laureys  zorgt al dertig jaar voor malse entrecotes en de fijnste charcuterie in de Guido Gezellelaan in Deinze. Dit werd gevierd met een hapje en een drankje tijdens het Weekend van de klant. 

Keurslagerij Dirk werd onlangs helemaal opgefrist en de zaak van Dirk Laureys en Annemie Casier heet voortaan Huis Laureys. "Met mijn zoon Gregory en zijn verloofde Margot is de toekomst van onze winkel verzekerd", zegt Dirk. "Niet dat Annemie en ik al van plan zijn om te stoppen, maar ooit neemt Gregory de fakkel over. Hij zal dan de vierde slager zijn, die in dit pand huist. Ik ben afkomstig van Hamme en dertig jaar geleden was het niet evident om ergens een slagerij te beginnen. Na een lange zoektocht hebben we ons uiteindelijk in Deinze gesetteld en we zijn hier nog altijd graag. We dragen vriendelijkheid, hygiëne en het aanbieden van verse producten nog steeds hoog in het vaandel. We willen vooral onze trouwe klanten bedanken, want zonder hen zouden we hier nooit dertig jaar gezeten hebben."

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ANN HEIRWEGH

    Proficiat familie Laureys !

Lees meer