Vandalen vernielden de automaat.
RV Vandalen vernielden de automaat.

Automaat van ‘t Friethuisje vernield: “Gelieve jullie meteen bij ons te melden, anders plaatsen we de videobeelden online”

Vandalen hebben de de drank- en chipsautomaat van frituur ‘t Friethuisje langs de Tweebruggenlaan vernield. Een beveiligingscamera filmde het hele gebeuren. De uitbaters roepen de daders nu op om zichzelf aan te geven. “Jullie staan mooi op beeld. Gelieve jullie zo snel mogelijk bij ons te melden, anders zetten we de videobeelden online.”

“Bedankt aan de jonge gasten die rond 3.50 uur zin hebben in een chipke”, uitbaters Kelly en Sam deden deze ochtend hun verhaal op de Facebookpagina van hun populaire frituur. “Jullie staan mooi op beeld toen jullie er alle plezier in hadden om onze automaat te vernietigen met een steen en onze bloempot.”

Een beveiligingscamera filmde de vandalenstreek, maar die beelden plaatsten de eigenaars voorlopig (nog) niet online. Ze geven de daders eerst een kans om zichzelf aan te geven. “Gelieve jullie zo snel mogelijk bij ons te melden, anders zetten we de videobeelden online. Dan kan iedereen zien wat jullie allemaal over hebben voor een paar zakjes chips en een paar drankjes.”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jana Van De Velde

    Videobeelden online zetten! Gaan zichzelf nooit aangeven..

  • Carlos De Taeye

    Doen ipv te dreigen.

Lees meer