3
DJG

Bejaard echtpaar komt om het leven bij zwaar ongeval op E40 in Nevele

Op de E40 in Nevele richting Gent zijn twee doden gevallen bij een verkeersongeval. Een auto met twee oudere inzittenden - een 71-jarige vrouw en een 75-jarige man uit Kluisbergen- is aangereden door een vrachtwagen en is tweehonderd meter op de pechstrook meegesleurd. 

De betrokken personenauto viel op de rechterrijstrook stil, waardoor de achterliggende vrachtwagen een aanrijding niet meer kon vermijden. Door de klap belandde de personenwagen op de pechstrook en is daar ongeveer tweehonderd meter door de vrachtwagen meegesleurd.

Door het ongeval is er enorm veel hinder richting Brussel. De rechterrijstrook is ondertussen wel opnieuw vrijgegeven voor het verkeer. Richting kust stond deze voormiddag op dezelfde E40 tot twaalf kilometer file na een ongeval met enkel stoffelijk schade. De weg richting kust is inmiddels opnieuw vrij. 

3 De wagen werd volledig vernield.
VTM De wagen werd volledig vernield.
3 -
DJG -

20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Yves Verschelden

    Ik begrijp niet dat de vrachtwagen chauffeur dat niet ziet ik ben ook 16jaar Internationaal chauffeur geweest maar ik keek toch ver genoeg wat er gebeurd er het is spijtig voor beide zo een tragisch ongeval R.I.P

  • Leonarda Van Opbroecke

    Is het niet zo dat er te weinig aandacht besteed wordt aan voorgaand verkeer? Er kan toch elk ogenbik iets afwijkends gebeuren. Chauffeur onwel, onverwacht maneuver, klapband, enz... Bij hevig regenweer valt het op hoeveel chauffeurs op goed geluk doorvlammen terwijl er amper zicht is door opspattend water. In Duitsland is er soms geen snelheidsbeperking maar de meeste zijn daar ook volwassen. Bij een wolkbreuk zetten die zich aan de kant. In België is zoiets ondenkbaar.

Lees meer