Ondersteunend beeld.
Wouter Spillebeen Ondersteunend beeld.

Bromfietser (39) zwaargewond na crash tegen tractor

Een 39-jarige bromfietser uit Deinze is zondag zwaargewond naar het UZ Gent gebracht. De man knalde aan het kruispunt van de Kleine Heirenthoek met de Gaverstraat tegen een overstekende tractor. 

Het ongeval vond rond 15.40 uur plaats. De landbouwer, een man van 49 uit Deinze, reed met z’n tractor het bewuste kruispunt op. Tijdens het oversteken kwam het tot een aanrijding met de bromfietser. Die kwam onder de aanhangwagen van het voertuig terecht. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. Het parket van Oost-Vlaanderen werd ingelicht en stelde een verkeersdeskundige aan. “Er zal een wedersamenstelling van het ongeval plaatsvinden", geeft de lokale politie nog mee. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer