De leden van DanseriDoe in actie op het Sint-Poppoplein.
rv De leden van DanseriDoe in actie op het Sint-Poppoplein.

DanseriDoe viert tiende verjaardag met dansmarathon

De Deinse dansvereniging DanseriDoe bestaat tien jaar en dat wordt op zaterdag 4 mei gevierd met een dansmarathon in zaal De Rekkelinge. Iedereen is welkom vanaf 12 uur.

DanseriDoe ging tien jaar geleden van start in zaal Brielpaviljoen. Door het grote succes was de dansgroep al snel genoodzaakt om op zoek te gaan naar een grotere zaal en zo werd zaal Ter Wilgen de nieuwe thuisbasis. Het ledenaantal verdubbelde in al die jaren tot bijna zestig danslustige mensen van alle leeftijden. De leden van DanseriDoe leven zich wekelijks uit op muziek uit verschillende landen van Armenië tot Engeland. 

Jaarlijks organiseren ze een dansmarathon voor alle liefhebbers van internationale dans. Zo wordt er vanaf 12 uur ‘s middags tot middernacht 12 uur onafgebroken gedanst. Naar aanleiding van het tienjarig bestaan wordt de marathon dit jaar in een feestelijk jasje gestopt. Iedereen is welkom om 12 uur in zaal De RekkelingeVanaf 20.30 uur  is er live muziekbegeleiding door de Nederlandse band Wii Muzikanti. 

Dansers betalen 10 euro, voor niet-dansers is de toegang gratis. Meer info via www.danseridoe.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer